Je wilt een opdracht uitzetten bij Craft Flow! Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Hier lees je meer over mijn werkwijze:

1. Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen. Nadat je jouw vraag hebt gedeeld, geef ik een inschatting van wat ik voor je kan betekenen. Daarna beslis je of je de opdracht definitief uizet.

2. Briefing

Voordat ik aan het werk ga, stel ik eerst een hoop vragen. De kwaliteit van jouw input bepaalt de kwaliteit van het resultaat. Ik stuur je een vragenlijst toe om heel gericht informatie te verzamelen. Afhankelijk van de grootte van de opdracht hebben we een aanvullend (online/telefonisch) gesprek.   

3. Vormgeving

Ik ga voor je aan de slag!

 • Teksten:
  Ik verwerk jouw input tot een inspirerende tekst die jouw boodschap overbrengt.
 • Design:
  Ik verwerk jouw input tot diverse schetsen. Bij het ontwerpen van een logo- of huisstijlontwerp begin ik met een brainstormfase. Zo kun je ervaren wat jou het meeste aanspreekt. Soms weet je nog niet precies wat je wilt, totdat je het voor je ziet.
 • Branding:
  Ik verwerk jouw input tot een plan van aanpak. Dit kan bijvoorbeeld een contentkalender zijn, maar ook een social media automatiseringsproject. Indien gewenst kan ook ook helpen met het vullen van de contentkalender.

4. Feedback

 • Feedback ronde 1:
  Versie 1 wordt opgeleverd. Nu is het aan jou om aan te geven wat je ervan vindt. Het helpt mij als je zo specifiek en concreet mogelijk bent. Zeker bij het ontwerpen van logo’s en huisstijlontwerpen. Dit is een creatief proces waarbij jouw smaak leidend is. 
 • Feedback ronde 2:
  Versie 2 wordt opgeleverd. Nadat ik jouw aanpassingen heb doorgevoerd is het ontwerp zo goed als af. Er is ruimte voor laatste aanscherpingen. Samen zetten we de puntjes op de i.

5. Eindresultaat

Ik lever het eindproduct op in het gewenste format. Jouw nieuwe content(plan) is klaar om voor je aan het werk te gaan!

Er bestaan geen slechte ideeën tijdens het brainstormen.

Veelgestelde vragen:

 • Hoe lang duurt het om een tekst of ontwerp aan te leveren?
  Dit hangt af van de vraag, de kwaliteit van de input en de snelheid waarmee jij feedback geeft. Hier maken we vooraf afspraken over.
 • Staat de werkwijze helemaal vast?
  Mijn werkwijze en de manier van contact hebben is afgestemd op jouw vraag en behoefte. Wil jij liever appen in plaats van bellen of afspreken? Geen probleem, de kwaliteit van de input is het belangrijkste.
 • Hoeveel contactmomenten zijn er?
  Bij grotere branding opdrachten zullen er meer contactmomenten zijn dan bij het ontwerpen van één stuk tekst of illustratie. Ook dit stemmen we samen af.
tekstschrijver nijmegen

Nog meer vragen?

Neem gerust contact op!

craft flow tekstschrijver illustrator

Content waarmee jij de juiste mensen raakt.